Nybörjare vuxenträning

Du är varmt välkommen att börja träna med oss! Vår förening andas ärlighet, gemenskap, öppenhet och seriös träning. Kort sagt, vi står för “ett ärligt hjärta” (japanska Seishin)! Vi tränar tillsammans på tisdagar och torsdagar med både svartbälten, grön/röd-bälten och nybörjare. Träningen sker helt prestigelöst och många gånger får både erfaren som ny medlem en aha-upplevelse av att träna tillsammans. Skicka en intresseanmälan, ring eller kom förbi vår dojo i Annedal, Linnéområdet.

Vår nybörjarträning fokuserar på vad vi kallar – Självförsvar för alla. Det är ett koncept som samlar en stor del av det som är grunden i Ninjutsu – självbevarelse, självskydd och självförsvar.

Ungdom 13-16 år? Klicka här

Intagning och anmälan

Vi har löpande intagning av nybörjare.

Träningen för vuxna, 16 år och uppåt, sker på tisdagar och torsdagar mellan kl 18.30 – 20.00.

Om du är intresserad av att träna med oss går det bra att kontakta träningsansvarig Christian Appelt på e-post christian.appelt@seishindojo.se så hör vi av oss till dig med mer information om hur och när du kan komma igång.

Registrera dig gärna i förväg inför första träningstillfället via vår Medlemsregistrering (gröna knappen).

Prova på-träning

Du kan prova på 2 gånger utan avgift.

Kläder

Inom Bujinkan tränar man normalt med en svart s k gi. Det är en traditionell japansk dräkt, långärmad jacka och långa byxor i kraftigt bomullstyg. Som ny medlem behöver man inte ha det men tag med långbyxor och långärmad tröja. En T-shirt duger också bra. Vi tränar barfota eller med japanska innertofflor/strumpor som heter tabi. Till första graderingen behöver du ha skaffat dig en dräkt. Den går att beställa via klubben och priset beror på storleken. Besök vår utrustningssida för mer information.

Tider

Tisdagar och torsdagar kl 18.30 – 20.00

Var?

Vi tränar i vår nya dojo, som vi håller på att upprusta. Adressen är Carl Grimbergsgatan 52, Annedal (Linné-området).